0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinavondan rimel ve parfüm geldi . güle güle kullanın..banada gelir diye bekledim bugün ama gelmedi siz hangi şehirdesiniz?
avondan rimel ve parfüm geldi .
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinavondan rimel ve parfüm geldi .1 numara uygulamasından mı yoksa tahminden mi kazanmıştınız?tahminden kazanmıstım ben sadece parfüm gelsin istiyordum ikisini bir göndermişler.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinavondan rimel ve parfüm geldi .1 numara uygulamasından mı yoksa tahminden mi kazanmıştınız?
ülkerden çikolata kutusu geldi sadece
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinavondan rimel ve parfüm geldi . bana da geldi ikisi de beklemiyordum bi kere başında katılmıstım sadece yanlışlık olamaz kargoda çünkü avon faturasıyla yolluyo içinde sevindim yanii
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinavondan rimel ve parfüm geldi . bana da geldi ikisi de beklemiyordum bi kere başında katılmıstım sadece yanlışlık olamaz kargoda çünkü avon faturasıyla yolluyo içinde sevindim yaniihangi kargo ile geldi?