0 Üye ve 42 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
şu avon güzellik perisi forum istatiştiklerine bakarken en populer konu old. gördük neler kazandınız bu kadar?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinşu avon güzellik perisi forum istatiştiklerine bakarken en populer konu old. gördük neler kazandınız bu kadar?o bi efsaneydi yaa hala ordan kazandığım parfümlerin, makyaj malzemelerinin, kremlerin stoklarını bitiremedim
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinşu avon güzellik perisi forum istatiştiklerine bakarken en populer konu old. gördük neler kazandınız bu kadar?o bi efsaneydi yaa hala ordan kazandığım parfümlerin, makyaj malzemelerinin, kremlerin stoklarını bitiremedim ben o zaman forumda yoktum ya...ama herkes over o kampanyayı...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinşu avon güzellik perisi forum istatiştiklerine bakarken en populer konu old. gördük neler kazandınız bu kadar?benim için güzellik perisi unutulmaz,ne günlerdi ama,geceleri kalkardım peri tozu dolunca bitirir tekrar saati kurardım,toz dolunca yine kalkıp tozu bitiridim ilk hediyemi ordan kazandım ve kampanyacılık hayatına başlamamın sebesi güzellik perisidir,ozamanları forumda yoktum zaten