0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapineci geldı ama teneke kutuda falan degil eciler teneke kutuda gelmiyor zaten arkadaşım
eci geldı ama teneke kutuda falan degil
banada kozmo butikten iki minik deo, bi golden rose lip gloss ikide numune nivea krem geldi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbanada kozmo butikten iki minik deo, bi golden rose lip gloss ikide numune nivea krem geldi güle güle kullanın hangi kargoyla geldi ben de kazanmıştım da
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbanada kozmo butikten iki minik deo, bi golden rose lip gloss ikide numune nivea krem geldi güle güle kullanın hangi kargoyla geldi ben de kazanmıştım daPTT ile gelmişti bana, İst.dayım. papatyaya ne ile geldi bilmiyorum ama...
hakikaten, bu nesfitler fikrimühimden gelmiş Bu arada Özsüt'ten dondurma kazandım.Bi de Cinebonus'dan istediğim gün, istediğim salonda, istediğim seansa 2 kişilik bilet göndermişler, ama ne zaman kazandım hatırlamıyorum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinhakikaten, bu nesfitler fikrimühimden gelmiş Bu arada Özsüt'ten dondurma kazandım.Bi de Cinebonus'dan istediğim gün, istediğim salonda, istediğim seansa 2 kişilik bilet göndermişler, ama ne zaman kazandım hatırlamıyorum bileti sanırım aynı hafta garantiden kazanmıstık..hangı kargo getirdi.tebrikler bu rada