0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
kazananlar listesinde adınız var mıydı ? benim yoktu, umutlanayım mı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkazananlar listesinde adınız var mıydı ? benim yoktu, umutlanayım mı vardı geçen hafta hatta aranmıştım adres teyidi için hatta bayağı bir panik olmuştum aradıklarında everydayme dediklerinde çıktı sonunda ipad diye ama konuşmanın ilerlemesinde febreze diyince minik bir hayal kırıklığı olmuştu
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkazananlar listesinde adınız var mıydı ? benim yoktu, umutlanayım mı vardı geçen hafta hatta aranmıştım adres teyidi için hatta bayağı bir panik olmuştum aradıklarında everydayme dediklerinde çıktı sonunda ipad diye ama konuşmanın ilerlemesinde febreze diyince minik bir hayal kırıklığı olmuştu bu arada ben aranmadım adres teyidi için, direkt geldi febreze..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkazananlar listesinde adınız var mıydı ? benim yoktu, umutlanayım mı vardı geçen hafta hatta aranmıştım adres teyidi için hatta bayağı bir panik olmuştum aradıklarında everydayme dediklerinde çıktı sonunda ipad diye ama konuşmanın ilerlemesinde febreze diyince minik bir hayal kırıklığı olmuştu bu arada ben aranmadım adres teyidi için, direkt geldi febreze..yayınlanan listede var mıydınız?