0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Eczacibasi ndan mng kargo ile birsey gelmis yarin elimde olur diye tahmin ediyorum ama ne oldugunu cikaramadim! Ne oldugunu bilen var mi acaba???
abalıoğlu nedir arkadaşlar bilen var mı? arasla kargo gelmiş şubeye dönmüş gönderici:ABALIOĞLU YEM SOYA VE TEKSTİL SAN.A.Ş.-PINARBAŞI İZMİR MERKEZ FB.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinabalıoğlu nedir arkadaşlar bilen var mı? arasla kargo gelmiş şubeye dönmüş gönderici:ABALIOĞLU YEM SOYA VE TEKSTİL SAN.A.Ş.-PINARBAŞI İZMİR MERKEZ FB.yem fabrikası yem mi yollamışlar ?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinabalıoğlu nedir arkadaşlar bilen var mı? arasla kargo gelmiş şubeye dönmüş gönderici:ABALIOĞLU YEM SOYA VE TEKSTİL SAN.A.Ş.-PINARBAŞI İZMİR MERKEZ FB.yem fabrikası yem mi yollamışlar ? ben de ondan korktum ama lezita çanta göndermişler yemlerimi koyayım diye
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinabalıoğlu nedir arkadaşlar bilen var mı? arasla kargo gelmiş şubeye dönmüş gönderici:ABALIOĞLU YEM SOYA VE TEKSTİL SAN.A.Ş.-PINARBAŞI İZMİR MERKEZ FB.yem fabrikası yem mi yollamışlar ? ben de ondan korktum ama lezita çanta göndermişler yemlerimi koyayım diye hangi kargo ile geldi, ben de kazanmıştım... Bir de Solo hangi kargo ile geliyor ? İlk hafta kazananlardan hediyesi gelen var mı ?