0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinmercedes laptop çantam geldi ve nehirden çay takımı .Hangi ay kazanmıştınızz mercedes? AĞUSTOS Hiç kimlik kontorlu , cep telefonuyla arama vs. olmadı mı? Bir de fotoğrafçekme şansınız olursa çok sevinirim.Hangi kargoyla gelmişti
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinmercedes laptop çantam geldi ve nehirden çay takımı .Hangi ay kazanmıştınızz mercedes? AĞUSTOS
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinmercedes laptop çantam geldi ve nehirden çay takımı .Hangi ay kazanmıştınızz mercedes?
mercedes laptop çantam geldi ve nehirden çay takımı .
işyerindeyim foto çekemem maalesef. hiç kimse aramadı teyit için ve aras kargo ile geldi. kazanmamı sağlayan arkadaşa tekrar tekrar teşekkür ediyorum
kapıyı çalan kargocuya uyandım ŞOOOK!! glade sen tasarladan 2.yi kazanmadığım halde bidaha geldi set ama çok geç gödnermişlerdi demekki onu affettirmek için ikinciye gönderdiler
limango çeklerimle kızlara bebek bezi aldım morpa çocuktan kitap kazandım (twitter)