0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
KüL Kedisi ; arabam var ki kanka yalnız böyle düşünmen ve layık görmen benim mutluluğumu 2' ye katlar..Eksik olma inş. sende kazanırsın mesela Mini Cooper....
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinKüL Kedisi ; arabam var ki kanka yalnız böyle düşünmen ve layık görmen benim mutluluğumu 2' ye katlar..Eksik olma inş. sende kazanırsın mesela Mini Cooper.... inş. kankada araba varda ne oluyor babam vermiyorki 1 kere verdi yanıma oturdu hiç gaza basmıyoruz ama tıntın gidiyoruz kendiside kullanamıyor araba uyuyor migrosun önünde
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinKüL Kedisi ; arabam var ki kanka yalnız böyle düşünmen ve layık görmen benim mutluluğumu 2' ye katlar..Eksik olma inş. sende kazanırsın mesela Mini Cooper.... inş. kankada araba varda ne oluyor babam vermiyorki 1 kere verdi yanıma oturdu hiç gaza basmıyoruz ama tıntın gidiyoruz kendiside kullanamıyor araba uyuyor migrosun önünde hııııı hııı ııııı otomatik vites mi yoksa ??.. zor değil bence sana güvenmesi lazım babanın...
KüL Kedisi ; artık her şey git gide zorlaşıyor..ben 2006 ' da almıştım umarım baban da alır..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinKüL Kedisi ; artık her şey git gide zorlaşıyor..ben 2006 ' da almıştım umarım baban da alır.. alamaz kanka sağlık raporu vermiyorlar sağ kolundan doğuştan özürü var malesef
gerçekten çok üzgünüm..o zaman sana alsın.. fatosmurat ; çok teşekkürler..darısı size inş. ...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapingerçekten çok üzgünüm..o zaman sana alsın.. fatosmurat ; çok teşekkürler..darısı size inş. ... benim 2 senelik ehliyetim var cüzlanda yatıyor oda