0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bugun evde yokdum kagıt yapıştırmışlar yurtiçinde ne gelirki birde loreal diyor gönderici lorealdan gelen bişey varmı kimseye ne oldugunu bilmiyorum beklediğim birsey yokk merak da ettim
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbugun evde yokdum kagıt yapıştırmışlar yurtiçinde ne gelirki birde loreal diyor gönderici lorealdan gelen bişey varmı kimseye ne oldugunu bilmiyorum beklediğim birsey yokk merak da ettimbiolage şampuanın göndericisi loreal
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbugun evde yokdum kagıt yapıştırmışlar yurtiçinde ne gelirki birde loreal diyor gönderici lorealdan gelen bişey varmı kimseye ne oldugunu bilmiyorum beklediğim birsey yokk merak da ettimbiolage şampuanın göndericisi loreal hmm tamam ozaman tsk ederim canım
birsürü kazandığım ve gelmeyen ürün var bekliyorum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbirsürü kazandığım ve gelmeyen ürün var bekliyorumbir sürü olmasa da evdecafekeyfi kupası,biolage,balık olta seti,kaletech eldiven...gelmedi..
Asus tan kazandıgım netbook geldi cok heyecanlıydı:)))