0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinMERHABA,YAZ’A MERHABA KAMPAMIZ SONUCU HEDİYE KAZANMIŞ BULUNMAKTASINIZ.HEDİYENİZİ SİZE ULAŞTIRMAMIZ İÇİN ADRES VE TELEFON BİLGİLERİNİZİ RİCA EDİYORUM. HEDİYENİZİ EN GÜZEL GÜNLERDE KULLANMANIZ DİLEĞİYLE…HOME SWEET HOME’A GÖSTERMİŞ OLDUĞUNUZ İLGİ İÇİN TEKRAR TEŞEKKÜRLERSAYGILARIMLAmailleriniz kontrol edinHome sweet home'dan pestemal di sanirim kazandim Not: copy paste yaptigim icin buyuk harfler kaldi pardon bende hhata verdi sürekli uygulama o kadar uğraştım sonunu getiremedim güle güle kullanın belki 15 bininci flan olurum ben de arkadas davetinde sorun yasadim sanirim ben de 10000 yada katlari oldum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinMERHABA,YAZ’A MERHABA KAMPAMIZ SONUCU HEDİYE KAZANMIŞ BULUNMAKTASINIZ.HEDİYENİZİ SİZE ULAŞTIRMAMIZ İÇİN ADRES VE TELEFON BİLGİLERİNİZİ RİCA EDİYORUM. HEDİYENİZİ EN GÜZEL GÜNLERDE KULLANMANIZ DİLEĞİYLE…HOME SWEET HOME’A GÖSTERMİŞ OLDUĞUNUZ İLGİ İÇİN TEKRAR TEŞEKKÜRLERSAYGILARIMLAmailleriniz kontrol edinHome sweet home'dan pestemal di sanirim kazandim Not: copy paste yaptigim icin buyuk harfler kaldi pardon bende hhata verdi sürekli uygulama o kadar uğraştım sonunu getiremedim güle güle kullanın belki 15 bininci flan olurum
MERHABA,YAZ’A MERHABA KAMPAMIZ SONUCU HEDİYE KAZANMIŞ BULUNMAKTASINIZ.HEDİYENİZİ SİZE ULAŞTIRMAMIZ İÇİN ADRES VE TELEFON BİLGİLERİNİZİ RİCA EDİYORUM. HEDİYENİZİ EN GÜZEL GÜNLERDE KULLANMANIZ DİLEĞİYLE…HOME SWEET HOME’A GÖSTERMİŞ OLDUĞUNUZ İLGİ İÇİN TEKRAR TEŞEKKÜRLERSAYGILARIMLAmailleriniz kontrol edinHome sweet home'dan pestemal di sanirim kazandim Not: copy paste yaptigim icin buyuk harfler kaldi pardon
Niveadan dergi ve kücük krem geldi:)Biscolatadan önlük kazandmm bi de tasınmadan bekledklerm gelsede kanserr olmasam
Niveadan dergi geldi ve yaynında minicik bir krem vardı biblo gibi çok tatlı insan kullanmaya kıyamaz
Tatlıcı Tahir'den 100 TL Beko Hediye Çeki