0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
kadının gazetesinden eşarp geldi.
kargo ücreti verdiniz mi? tebrikler
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkadının gazetesinden eşarp geldi. hangi sehir, hangi kargo,kargo ucreti ne kadar?gule gule kullanin
sırtım kaşınıyor yüklü bir para gelecek galiba elime
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinKampanyacı anne baba istiyorum yaaa çok şanslılar ama artık bişey beğenmez oldular. benim kız çıtayı yükseltti. ipad istiyor. pes3 kazandığımda ipadi kaçırdım diye oturdu ağladı. hanımla konuşuyoruz oyunları pahalı belki satarım diyorum, kız satacam ben onu diye ağlıyor. veya kırdırırım oynarız diyorum. kız ağlıyor kıracam ben onu diye
Kampanyacı anne baba istiyorum yaaa
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinKampanyacı anne baba istiyorum yaaa çok şanslılar ama artık bişey beğenmez oldular. benim kız çıtayı yükseltti. ipad istiyor. pes3 kazandığımda ipadi kaçırdım diye oturdu ağladı. hanımla konuşuyoruz oyunları pahalı belki satarım diyorum, kız satacam ben onu diye ağlıyor. veya kırdırırım oynarız diyorum. kız ağlıyor kıracam ben onu diye benim oglumda bilgisayara vermeyince "hadi ama ipad kazanacagim" diyorum veriyor ya da tvde ipadle ilgili birsey olsun kido veya baska markalar "anne kazansana" diyor. site guvenliginden ariyorlar oglum cevap veriyor "kargo gelsin" diye onlari da simdiden kampanyaci yaptim