eylülden beri beklediğim mercedes benz yeleğim gelmemişti kasımda dagıtılcak felan diye oyaladılar durdular sonunda facebook sayfalarına yazdım dedim ki yılbaşından sonra gönderin baride takvimide yanına koyarsınız felan diye

dalga geçer gibi bugün yollamışlar geldi ve takvimide koymuşlar 2013

ama yeleğin yanına isveç çakısı gibi birşey vermişler o güzel :=)
eylülden beri beklediğim mercedes benz yeleğim gelmemişti kasımda dagıtılcak felan diye oyaladılar durdular sonunda facebook sayfalarına yazdım dedim ki yılbaşından sonra gönderin baride takvimide yanına koyarsınız felan diye
dalga geçer gibi bugün yollamışlar geldi ve takvimide koymuşlar 2013
ama yeleğin yanına isveç çakısı gibi birşey vermişler o güzel :=)
o çakı harika bir şey, ben de geçen sene kazanmıştım... çok işime yarıyor...
sanat halım geldi sonunda..4 m2
arkadaşlar arı organizasyonla sadece omo mu geliyor? bana az önce msj geldi kargonuz orsan şubede diye şaşırdım alakamın olmadığı bi adres.telefonuma msj geldi ama nereden anlamadım
arkadaşlar arı organizasyonla sadece omo mu geliyor? bana az önce msj geldi kargonuz orsan şubede diye şaşırdım alakamın olmadığı bi adres.telefonuma msj geldi ama nereden anlamadım
omo nun yarışması devam ediyor mu?takip numarası telefonunuzdaki mesajda yazıyorsa bakabilirsiniz göndericinin adı yazar
omo nun yarışması devam ediyor mu?takip numarası telefonunuzdaki mesajda yazıyorsa bakabilirsiniz göndericinin adı yazar
takip numarası da yazıyor gönderen de :arı organizasyon . ben zaten omo ya katılmadım ki ..ama aklıma başka bişey gelmiyor.
elidorda arı ile geliyor
evet öyleymiş.yanlışlıkla taaa sitelere göndermişler paketimi.ordaki kargo şubesi daha sonra benim adrresime yönlendircekmiş 1 gün gecikir dediler.isterseniz gönderici firmayı arayın bildirsin ozaman yarın direk sizin adreste olur dediler.aman 1 gün geç gelsin napıyım..