0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyasemin akat gelmiş ama babamın adresini vermiştim şehır dışnda oldugum için çatlıyorum şuan merakımdan acaba ne geldi nası bişey blogumdan kazananlar sizlernkide gelmesi lazm buguntebr'k ederim ama moralinizi bozmak gibi olmasin ama tam bir hayal kirikligi gelebilir o elbiseler nerde satiliyor kim aliyorda giyiyor anlamis degilim banada twitter yarismasindan geldi ama anneanneme versem begenmez
yasemin akat gelmiş ama babamın adresini vermiştim şehır dışnda oldugum için çatlıyorum şuan merakımdan acaba ne geldi nası bişey blogumdan kazananlar sizlernkide gelmesi lazm bugun
çiziviçler geldi:)
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinçiziviçler geldi:) acılarmı?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinçiziviçler geldi:) cnm kaç tane geldi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinçiziviçler geldi:) cnm kaç tane geldi her isme bir paket var:( üşenmemişler valla.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinçiziviçler geldi:) cnm kaç tane geldi her isme bir paket var:( üşenmemişler valla. yuh yaniii nese afiyet olsun cnm banada gelir o zaman bgnn yurtiçiylemi