0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin2 tane avon geldi bak avon dedin de benim avonlarda yok ya simge seninde hiç bişey gelmiyor ya evet ya ben burda boşuna vakit harcıyorum hep kazanıyorum ama gelen bişi yok bi gariplik var
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin2 tane avon geldi bak avon dedin de benim avonlarda yok ya simge seninde hiç bişey gelmiyor ya
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin2 tane avon geldi bak avon dedin de benim avonlarda yok ya
2 tane avon geldi
İns. Bı gün bende bisey kazanırsam yazarım
geldik bulamadık dediler koşa koşa kargoya gittim,gelennnn şarap dergisi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinİns. Bı gün bende bisey kazanırsam yazarım nasıl yani bişey derken?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinİns. Bı gün bende bisey kazanırsam yazarım nasıl yani bişey derken?O bisey iste hersey olabilir ?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinİns. Bı gün bende bisey kazanırsam yazarım nasıl yani bişey derken?O bisey iste hersey olabilir ? yani bu zamana kadar bi parfüm bile mi kazanmadın sıfır yani