0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinCarte D'Or maraş dondurması kuponum geldi hangi gün kazanmıştın?21. gün kazanmıştım. benimkilerde gelir bugun o zaman
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinCarte D'Or maraş dondurması kuponum geldi hangi gün kazanmıştın?21. gün kazanmıştım.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinCarte D'Or maraş dondurması kuponum geldi hangi gün kazanmıştın?
Carte D'Or maraş dondurması kuponum geldi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinCarte D'Or maraş dondurması kuponum geldi hangi gün kazanmıştın?21. gün kazanmıştım. benimkilerde gelir bugun o zaman İnşallah gelir de ben mail atmıştım gelmedi bu kadar gün oldu diye cevap vermediler gerçi ama belki onun için göndermişlerdir bilemem Sen benden daha erken kazanmışsan gelir
gelince git al gelde yiyelm Armagan
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapingelince git al gelde yiyelm Armagan gel gülümser daha dolapta açılmamış duruyor benim sadece hevesimi alana kadar bir kaşık yedimmi tamamdır bitmiştir benim için
aha anmasak yolda kalacakmış
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinaha anmasak yolda kalacakmış Maşallah dibini vurmuşsun heralde.Bu kadar çok yiceksen helal olsun