0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinevet dostlarım...kıplıng dekı 3 hedıyeyı de kazanmıs bulunuyorum...bana yorum yazan Esra'larıma,Gulumserıme,Pelınıme,Yeganeme,Burak'a,Hasan'a,canım kankam Armüş'e,Adile'me,Tugba'larıma,neselı Lerzan Abla'ma ve burdakı tum dostlara sonsuz tesekkur ederım...ve facebooktakı tum saygılı kalıtelı kampanyacılara...ınsallah hep bırlıkte en guzel hedıyeler kazanırız...Allah gönlumuze gore versın...rica ederiz ne demek her zaman Armaganın karizma yne yerlerde noluyor uleynnnnnnnnnn karizma yerle bir
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinevet dostlarım...kıplıng dekı 3 hedıyeyı de kazanmıs bulunuyorum...bana yorum yazan Esra'larıma,Gulumserıme,Pelınıme,Yeganeme,Burak'a,Hasan'a,canım kankam Armüş'e,Adile'me,Tugba'larıma,neselı Lerzan Abla'ma ve burdakı tum dostlara sonsuz tesekkur ederım...ve facebooktakı tum saygılı kalıtelı kampanyacılara...ınsallah hep bırlıkte en guzel hedıyeler kazanırız...Allah gönlumuze gore versın...rica ederiz ne demek her zaman Armaganın karizma yne yerlerde
evet dostlarım...kıplıng dekı 3 hedıyeyı de kazanmıs bulunuyorum...bana yorum yazan Esra'larıma,Gulumserıme,Pelınıme,Yeganeme,Burak'a,Hasan'a,canım kankam Armüş'e,Adile'me,Tugba'larıma,neselı Lerzan Abla'ma ve burdakı tum dostlara sonsuz tesekkur ederım...ve facebooktakı tum saygılı kalıtelı kampanyacılara...ınsallah hep bırlıkte en guzel hedıyeler kazanırız...Allah gönlumuze gore versın...
kübracım tebrik ederim....
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbugün home sweet homedan bardak altlıklarım geldi çok şık taşlı maşlı bişeyler ( 6 adet) çok sevindimgüle güle kullan benimki gelmedi henüz hangi kargoyla geldi?
bugün home sweet homedan bardak altlıklarım geldi çok şık taşlı maşlı bişeyler ( 6 adet) çok sevindim
mercedes laptop çantam geldi ve nehirden çay takımı .
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinmercedes laptop çantam geldi ve nehirden çay takımı .Hangi ay kazanmıştınızz mercedes?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinmercedes laptop çantam geldi ve nehirden çay takımı .Hangi ay kazanmıştınızz mercedes? AĞUSTOS