0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
cılıtbangten blender setim ile şarjlı süpürgem geldi bayadır gelen giden yoktu iyi oldu dagıtımı yurtiçi kargo yapıyor.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinAslanmaxdan kırık gelen langırtımın yerine yenisi geldi sabah da Hilalciğim aramıştı zaten gelecek diye dün çok ilgilendi benle eğer Aslanmax ile problem yaşarsanız direk Hilal hanımı isteyin telefona hemen hallediyo problemi..hilal hanımcımı arayıp bana 5 yerine 3 oyuncak geldi hep ilgileniyoruz dediler bişi çıkmadı sonra. gelen langırt aynısımı geldi su plastik olandan yoksa ahşap olandanmı geldi acaba?
Aslanmaxdan kırık gelen langırtımın yerine yenisi geldi sabah da Hilalciğim aramıştı zaten gelecek diye dün çok ilgilendi benle eğer Aslanmax ile problem yaşarsanız direk Hilal hanımı isteyin telefona hemen hallediyo problemi..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapincılıtbangten blender setim ile şarjlı süpürgem geldi bayadır gelen giden yoktu iyi oldu dagıtımı yurtiçi kargo yapıyor.güle güle kullan canım,foto isteriz:)
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapincılıtbangten blender setim ile şarjlı süpürgem geldi bayadır gelen giden yoktu iyi oldu dagıtımı yurtiçi kargo yapıyor.ben de bugun kazanmısım sagolsun ebrucum haber verdı. ayrıca bişey yapmak gerekıyor mu? direk gelıcek mı fiş ve şifrelı etıketı kıme gosterıcez