0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bana da gliss geldi, sonunda...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbana da gliss geldi, sonunda... güle güle kullan 2li set mi ?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinlusnika: o halde yine de iyisin ben başından beri oyluyorum ortalama 19 haftanın 7 sine belki katılmamıştırım. Belki 1-2 tanesine tam bilmiyorum ama 2-3 tane oy verip çıkıyordum çok oy vererek kasmıyordum işte bundan önceki hafta iyi ki çerçeve çıkmadı 1.dim neyseki snradan bri geldi o oldu ben tofita istiyorum zaten çok iyi oldu. diğeride son hafta çıktı. İlk gelen mandalina diğri glmedi hnüz bu hafta gelir. Bildiğin rocco sıkı şekervalla ben ne kadar yarışmacı varsa hepsine oy verdim son 4 hafta çok sankindi çok hesapla oyladım çıkmaması büyük şansısızlık.. arkadaşıma 3 tane birden çıktı aynı hafta düşün yaniiiii
lusnika: o halde yine de iyisin ben başından beri oyluyorum ortalama 19 haftanın 7 sine belki katılmamıştırım. Belki 1-2 tanesine tam bilmiyorum ama 2-3 tane oy verip çıkıyordum çok oy vererek kasmıyordum işte bundan önceki hafta iyi ki çerçeve çıkmadı 1.dim neyseki snradan bri geldi o oldu ben tofita istiyorum zaten çok iyi oldu. diğeride son hafta çıktı. İlk gelen mandalina diğri glmedi hnüz bu hafta gelir. Bildiğin rocco sıkı şeker