0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinmigrosun sitesinden şikayet etmiştim magnumları alamadım diye. mağaza müdürü aradı özür diledi, gelin bu sefer öyle bişi olmucak dedi.. gittim alamadığım bademlileri aldım tabi gene geçmedi kasadan ama verdiler çekleri alıp birde primadan hamile olanlara gelen setten geldi. hamile değilim ama içinde tupperware mama kapları var işime yarıycak onun için istemiştim.. bu prima hangi kargoyla geliyo acaba beni ayın 22sinde aramışlardı 25nde gönderime başlancak diye ne gelen var ne giden çocuk doğunca anca gelcek bu gidişle
migrosun sitesinden şikayet etmiştim magnumları alamadım diye. mağaza müdürü aradı özür diledi, gelin bu sefer öyle bişi olmucak dedi.. gittim alamadığım bademlileri aldım tabi gene geçmedi kasadan ama verdiler çekleri alıp birde primadan hamile olanlara gelen setten geldi. hamile değilim ama içinde tupperware mama kapları var işime yarıycak onun için istemiştim..
bizimkide cok yılısık insanlar katil oluoda bosa deil ya sinir oldum sabah sabahinş bi daha upsnın getireceg hiç bişe kazanmam
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbizimkide cok yılısık insanlar katil oluoda bosa deil ya sinir oldum sabah sabahinş bi daha upsnın getireceg hiç bişe kazanmam bende ups kargonun getireceğini öğrenince kapının önüne eşimin ayakkabısını koydum. ne olur olmaz diye..