0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBeni de arayıp bir kadın ismi sordular. Benimle alakası yok dedim. Teslim edemeyiz dedi.beni de tülin hanm siz misiniz diye aradılar..avon yüzüne gözüne bulaştırdı.. Ay o Tülin ben olmayayim. Benimkiler gelmedi.bende çok sevdiğim arkadaşım okuldan Ona istemiştim.Onun adıda Tülin.O zaman soyadına bakmak lazım. Mail adresi filan da yok ki toplu şikayette bulunalım. Ben de neden gelmiyor maskaralarım diyordum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBeni de arayıp bir kadın ismi sordular. Benimle alakası yok dedim. Teslim edemeyiz dedi.beni de tülin hanm siz misiniz diye aradılar..avon yüzüne gözüne bulaştırdı.. Ay o Tülin ben olmayayim. Benimkiler gelmedi.bende çok sevdiğim arkadaşım okuldan Ona istemiştim.Onun adıda Tülin.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBeni de arayıp bir kadın ismi sordular. Benimle alakası yok dedim. Teslim edemeyiz dedi.beni de tülin hanm siz misiniz diye aradılar..avon yüzüne gözüne bulaştırdı.. Ay o Tülin ben olmayayim. Benimkiler gelmedi.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBeni de arayıp bir kadın ismi sordular. Benimle alakası yok dedim. Teslim edemeyiz dedi.beni de tülin hanm siz misiniz diye aradılar..avon yüzüne gözüne bulaştırdı..
Beni de arayıp bir kadın ismi sordular. Benimle alakası yok dedim. Teslim edemeyiz dedi.
yurt içiLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBeni de arayıp bir kadın ismi sordular. Benimle alakası yok dedim. Teslim edemeyiz dedi.beni de tülin hanm siz misiniz diye aradılar..avon yüzüne gözüne bulaştırdı.. Ay o Tülin ben olmayayim. Benimkiler gelmedi.bende çok sevdiğim arkadaşım okuldan Ona istemiştim.Onun adıda Tülin.O zaman soyadına bakmak lazım. Mail adresi filan da yok ki toplu şikayette bulunalım. Ben de neden gelmiyor maskaralarım diyordum yurt içi kargo benide aradı bende ''adres aynı isim farklı karışıklık olmuştur benim adımla gelende başkasına gitmiştir getirin'' desemde nafile ''yok olmaz iade yapalım düzeltip göndersinler'' dedi kargocu
Adwinden sanalreyonum 50 tl çek kazanmışım, alışveriş yapayım dedim, 18 tl kargo ücreti yazıyor, çok değil mi?
Master Card fest ten kazandığım sehpa hala elime ulaşmadı.Benim gibi hediyesi gelmeyen var mı?