0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Fruttarelerim geliyormuş yoladalar selçuktan kazanıp gelen oldu mu? Kazananın ismi farklı olduğu için sorun olur mu? Ben selçuğun bunu nasıl kazandığınıda bilmiyorum, kimlik gerekir mi birşey sorarlar mı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinFruttarelerim geliyormuş yoladalar selçuktan kazanıp gelen oldu mu? Kazananın ismi farklı olduğu için sorun olur mu? Ben selçuğun bunu nasıl kazandığınıda bilmiyorum, kimlik gerekir mi birşey sorarlar mı hayır cnmmm hiçbişey olmuyo ben aldım aynı şekilde
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinFruttarelerim geliyormuş yoladalar selçuktan kazanıp gelen oldu mu? Kazananın ismi farklı olduğu için sorun olur mu? Ben selçuğun bunu nasıl kazandığınıda bilmiyorum, kimlik gerekir mi birşey sorarlar mı hayır cnmmm hiçbişey olmuyo ben aldım aynı şekilde Arayan kişi bana Nefise hanım dedi de
Mavi çekimi harcadm D&R den 4 kitap aldım ( Ye,Dua Et,sev ; Piraye; Yüreğim seni çok sevdi ; Pasaklı Tanrıca)Mc donalds menumu yedimmmmm Cappyden iki portakal suyu aldmbi de caramiolarımı aldmm