Gönderen Konu: Bugün Ne Kazandım? - Bugün Ne Geldi?  (Okunma sayısı 2504656 defa)

0 Üye ve 47 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı leyla2518

• Usta Kampanyacı
Ynt: Bugün Ne Kazandım? - Bugün Ne Geldi?
« Yanıtla #16300 : 23 Ekim 2012, 17:33:37 »
ikbal hangi kargo
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
ekleyebilirsiniz
kampanya sonuçlarında ola ki adıma rastlarsanız haberverebilirmisiniz

Çevrimdışı drosera

• Usta Kampanyacı
  • şans ben sana güldüm sende bana gül:))))))
« Yanıtla #16301 : 23 Ekim 2012, 17:35:40 »
kazandığım airwicler geldi mng kargo ile.kokularına bayılldım.

kale'den usb bellek kazanmışım ;)

Çevrimdışı pesimist06

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #16302 : 23 Ekim 2012, 17:56:52 »

Avondan parfüm ve maskara geldi
anneme de gelmiş tahmin yarısmasından bunlar,kesinleşti..

evet bu tahminden çünkü ordan kazandığım isme geldi

Çevrimdışı gizgizar

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #16303 : 23 Ekim 2012, 19:30:33 »
ikbal hangi kargo
yurt içi

Çevrimdışı pelins

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #16304 : 23 Ekim 2012, 19:50:04 »
ups ile gelen ne var?

Çevrimdışı aylean

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #16305 : 24 Ekim 2012, 00:24:30 »
maviden tişort geldi
sağolsun Sinemin sayesinde kazandığım pişik kremi geldi.(Bebeği olan arkadaşıma hediye ettim)
Marcatelliden 2 çanta kazandım(Çok hızlılar hemen kargoya vermişler)
Ducros baharat geldi.Katıldığımı bile hatırlamıyorum
Kül kadar etkisi olmayan insanların,kendisini ateş sanması ne garip...

Çevrimdışı aylean

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #16306 : 24 Ekim 2012, 00:25:48 »
Birde Tekinacardan kazandığım fondöten geldi.
Kül kadar etkisi olmayan insanların,kendisini ateş sanması ne garip...

Çevrimdışı cikcikgribi

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #16307 : 24 Ekim 2012, 18:39:33 »
20 gün kadar önce migros'un twitter üzerinden yaptığı yarışmada ipad 2 kazanmıştım. iletişime geçtiler. migros money kart numaramı ve hediyemin nereye gönderilmesini istediğimi sordular.
ürünü almam için bize en yakın olan perlavista avm'nin migrosuna gönderilmesini istedim. ipad 2'yi 50 lira karşılığında verdiğim migros money kart numarasına tanımlamışlardı.
kasadan ürünü ve kartı geçirdiklerinde ürünün fiyatı düşüp 50 lira olacaktı o şekilde alacaktım. 2 gün önce aradılar ürün mağazaya gönderilecek yarın akşam gelip alabilirsiniz dediler.
dün akşam üzeri migrosa gittim. durumu izah ettim. bilgi sahibi olan birisini bi süre sonra bulabildim. ürün gelmişti.
neyse almak için kasaya gittiğimizde kartı ve ürünü geçirdiler ama bir türlü fiyat düşmedi. daha sonra money club müşteri hizmetini aradılar kart numarasından karta hangi tanımlamaların olduğunu sordular.
siyah ve beyaz 2 tane ipad için %50 %50 indirimin olduğunu söylediler. ben onlara 50 tl karşılığında alacağımı söyledim.
sen yanlış anlamayasın dediler. hayır yarışmanın kullanım şartlarında da bu şekilde yazdığını migros kurumsaldaki bayanın da bu şekilde söylediğini söyledim.
neyse o zaman sen yarın bi ararsın müşteri hizmetlerini çünkü kartına tanımlı böyle birşey yok. yarın migros kurumsalı arayıp bi söylersin dediler tamam dedim ayrıldım.
bugün sabah ben arayacaktım kurumsalı aramaya bastım yalnız money kartın yanımda olmadığını görünce aramaktan vazgeçtim eve geçince ararım dedim.
15 dakika geçti baktım kurumsal beni arıyor. cikcik bey ben adres teyidinizi almak için aradım. çünkü ürünü adresinize göndereceğim ve bedelsiz olarak ürünün size gelmesini sağlayacağım.
dün yaşanan olaylardan dolayı özür diliyorum kusura bakmayın dedi. estağfurullah bende bugün sizi arayacaktım, nerden haberiniz oldu dedim.
sabah ürünü teslim alıp almadığınız hakkında mağaza ile görüştüm oradan öğrendim dedi. anladım dedim. ne zaman geçersiniz eve ne zaman gönderelim dedi.
12'de evde olacağımı söyledim. tamam cikcikbey tekrar kusura bakmayın ben ürünü bedelsiz olarak sizin adresinize teslim edeceğim. siz hiç oralara kadar gidip kendinizi yormayın dedi. teşekkür ettim.
saat 11 gibi 0850'li numaradan arama geldi. tanımadığım numaraları açmazdım ama önemli olabilir diye açtım ki mağaza müdürü çıktı.
cikcikbey ben perlavista mağaza müdürü hediyenizi getireceğim bana bir adres tarifi yapabilir misiniz diye sordu. tarif ettim. kaç gibi evde olursunuz dedi. 12'de evdeyim gelebilirsiniz dedim.
müdür mağazadan çıkmadan bir daha aradı müsaitseniz geliyorum dedi. buyrun gelin eve geldiğimi söyledim.
o sırada düşündüm eve davet etsem mi kapıda mı alsam nasıl olcak falan derken müdür bey ellerinde poşetler geldi yok girmiyim yaptı ama zorla eve davet ettim.
kendisi zaten 3 yan blokta oturuyormuş komşu çıktı. bir de üstüne galatasaray'lı çıktı kendisi dün benim gibi maça da gitmiş. sohbet baya koyulaştı.
annem o sırada kahveleri getirdi sohbet gırla derken müdür bey malum konuya giriş yaptı. ben şöyle hediyenizi vereyim dedi. bir de sağolsun bayram ziyareti gibi çikolata da getirmiş.
migros kurumsaldan sinem hanım sizinle çok ilgilendi sakıncası yoksa fotoğraf çekilmemizi istedi. memnuniyetle dedim ama hazırlıksız yakalanmıştım yapacak birşey yoktu.
ben, gelin böyle burası ışık burada çekilelim daha iyi olur dedim. başladık fotoğraf çekilmeye.. ürünü verirken, ürünü alırken, tokalaşırken, sarılırken, ağlaşırken derken her türlü pozu vermiştik.
yalnız ışıkta kötü çıkmışız aynı pozları bir de evin gölge olan yerinde tekrar vermeye başladık. müdür bey müdürlükten çıkmıştı bir an baba diyecektim o kadar çok yakınlaştık.
resim çekilmeler bitti müsade istedi. mail adresimi verdim bari fotoğrafları banada göndersin dedim. sormadım sağda solda kendimi görecek miyim diye. umarım görmem. :)

Çevrimdışı anvil

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #16308 : 24 Ekim 2012, 18:50:39 »
sonu nereye bağlanacak diye heycanla okudum, ama mutlu son oldu  ;D

Çevrimdışı sacit

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #16309 : 24 Ekim 2012, 19:07:56 »
sonu nereye bağlanacak diye heycanla okudum, ama mutlu son oldu  ;D

aynen   ;D
Külli Nefsin Zaikatül Mevt (Her Nefis Ölümü Tadacaktır.)