0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Superfresten kazanamadım ama bir adet lahmacun geldi. Bu ne için kazanmadım ki ben dedim. 1 adet poşet gönderiyoruz dedi ama boş olmasın diye içine 1 tane lahmacun koyduk dedi getiren kişi
Şahinden kazandığım iphone geldi. Çok çabuk geldi hiç beklemiyordum
tebrikler Fatih Bey,Bir gün bende böyle şeyler kazanıp foruma koymak istiyorum.Ama Çıkacağı Yok.Ama sizin için sevindim
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapintebrikler Fatih Bey,Bir gün bende böyle şeyler kazanıp foruma koymak istiyorum.Ama Çıkacağı Yok.Ama sizin için sevindimvalla çok ballı ya arkadaş herkes kazandı bi ben kazanamdım iphone bide hb çeki alamadım diye hayıflanıyodun yok sana çek mek götürdn götrceğn kadar :PP
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapintebrikler Fatih Bey,Bir gün bende böyle şeyler kazanıp foruma koymak istiyorum.Ama Çıkacağı Yok.Ama sizin için sevindimvalla çok ballı ya arkadaş herkes kazandı bi ben kazanamdım iphone bide hb çeki alamadım diye hayıflanıyodun yok sana çek mek götürdn götrceğn kadar :PPiphoneyi almış dahada hb çekimi istiyor çok ayıp anvil duymayalım bir daha
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapintebrikler Fatih Bey,Bir gün bende böyle şeyler kazanıp foruma koymak istiyorum.Ama Çıkacağı Yok.Ama sizin için sevindimvalla çok ballı ya arkadaş herkes kazandı bi ben kazanamdım iphone bide hb çeki alamadım diye hayıflanıyodun yok sana çek mek götürdn götrceğn kadar :PPiphoneyi almış dahada hb çekimi istiyor çok ayıp anvil duymayalım bir daha Iphonea kılıf alacaktım ya kötü bi niyetim yoktu