0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinizmit baumax önünde anket yapıyorlardı...daha sonra aradılar yalova termalden 4gün 3gece tatil kazanmışız ...emet ve kuşadasındada termal otellerimi ne varmış istediğimiz herhangi birine gidebilirmişizbu termal otel olayı tamamen düzmece.size devre tatil satmaya çalışacaklar hatta zorla imzalattırmaya bile çalışabilirler.gitmeyin derim...
izmit baumax önünde anket yapıyorlardı...daha sonra aradılar yalova termalden 4gün 3gece tatil kazanmışız ...emet ve kuşadasındada termal otellerimi ne varmış istediğimiz herhangi birine gidebilirmişiz
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinizmit baumax önünde anket yapıyorlardı...daha sonra aradılar yalova termalden 4gün 3gece tatil kazanmışız ...emet ve kuşadasındada termal otellerimi ne varmış istediğimiz herhangi birine gidebilirmişizbu termal otel olayı tamamen düzmece.size devre tatil satmaya çalışacaklar hatta zorla imzalattırmaya bile çalışabilirler.gitmeyin derim...aman yapma nediyosun!!! gittik görüştük pozitif bir enerji aldım ve devremülk almasakta tatile gönderiyorlar
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinizmit baumax önünde anket yapıyorlardı...daha sonra aradılar yalova termalden 4gün 3gece tatil kazanmışız ...emet ve kuşadasındada termal otellerimi ne varmış istediğimiz herhangi birine gidebilirmişizbu termal otel olayı tamamen düzmece.size devre tatil satmaya çalışacaklar hatta zorla imzalattırmaya bile çalışabilirler.gitmeyin derim...aman yapma nediyosun!!! gittik görüştük pozitif bir enerji aldım ve devremülk almasakta tatile gönderiyorlarbenide ayda 1 kere mutlaka ararlar.çekilişte kazandınız diye..tatiliniz zehir olur valla..o kadar çok şikayet varki.burnunuzdan getiriyorlar o devremülkü satana kadar..direk tersleyip kapatıyorum artık...