0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin02169980695 numaradan aranan var mı?dişcideydik açamadım..arıyorum bekletip duruyor operatorbeni de aradı bu numara cumartesi sinemadayken açamadım sonra numarayı sildim yanlışlıkla kim olduğunu öğrenirseniz buraya da yazar mısınız?aradım ama açmıyorlar..operator bekletiyorbenıde aramıslar haber aan olursa banada yazarmı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin02169980695 numaradan aranan var mı?dişcideydik açamadım..arıyorum bekletip duruyor operatorbeni de aradı bu numara cumartesi sinemadayken açamadım sonra numarayı sildim yanlışlıkla kim olduğunu öğrenirseniz buraya da yazar mısınız?aradım ama açmıyorlar..operator bekletiyor
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin02169980695 numaradan aranan var mı?dişcideydik açamadım..arıyorum bekletip duruyor operatorbeni de aradı bu numara cumartesi sinemadayken açamadım sonra numarayı sildim yanlışlıkla kim olduğunu öğrenirseniz buraya da yazar mısınız?
02169980695 numaradan aranan var mı?dişcideydik açamadım..arıyorum bekletip duruyor operator
Arı organizasyondan ne geliyoooor
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinArı organizasyondan ne geliyoooorelidor