0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinDoğadan ups kargo ile 2 adet termos bardak ve çay geldi.ne zaman kazanmıştınız acaba? ben facebooktan 50 kişiye verdiklerinde kazanmıştım daha gelmedi de..
Doğadan ups kargo ile 2 adet termos bardak ve çay geldi.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapingranini, dimes ve mavi... istanbulda herkes aldı mı bunları?grannii hangi kargo ile geliyor hala gelmedi gitti
granini, dimes ve mavi... istanbulda herkes aldı mı bunları?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapingranini, dimes ve mavi... istanbulda herkes aldı mı bunları?grannii hangi kargo ile geliyor hala gelmedi gitti bana bugün bidaha geldi sepette hemde 2 tane 1lt 4 tanede küçük şişede 6 bardak var sepetin içinde çok şık yalnız.. arasla geldi koli içinde.
yurt içi kargodan mesaj aldım.Arı Organizasyonla birşey geliyor.Beklemiyordum.Bugün başka mesaj gelen var mı?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyurt içi kargodan mesaj aldım.Arı Organizasyonla birşey geliyor.Beklemiyordum.Bugün başka mesaj gelen var mı?omo dur omooo