0 Üye ve 41 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinKızımızda bizim gibi şanslı olacak,bugün durduk yere süpriz bir şekilde Hürriyet aile den atta çantası geldi 2 tane atta çantamız oldu uzunca bir süre bebek bakım ürünleri almayacağız sanırım tebrikler venüs,kısmetiyle gelir derler..testler vardı oradan kazanmış olabilirsin Çok teşekkür ederim şimdi baktım dediğin gibi testlerden kazanmışım ama hiç haberim yok neredeyse 1 hafta olmuş kazanalı bunun sonuçlarına nereden baktınızşu atta çantasından bi ben kazanamadım yaaaa offf
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinKızımızda bizim gibi şanslı olacak,bugün durduk yere süpriz bir şekilde Hürriyet aile den atta çantası geldi 2 tane atta çantamız oldu uzunca bir süre bebek bakım ürünleri almayacağız sanırım tebrikler venüs,kısmetiyle gelir derler..testler vardı oradan kazanmış olabilirsin Çok teşekkür ederim şimdi baktım dediğin gibi testlerden kazanmışım ama hiç haberim yok neredeyse 1 hafta olmuş kazanalı bunun sonuçlarına nereden baktınız
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinKızımızda bizim gibi şanslı olacak,bugün durduk yere süpriz bir şekilde Hürriyet aile den atta çantası geldi 2 tane atta çantamız oldu uzunca bir süre bebek bakım ürünleri almayacağız sanırım tebrikler venüs,kısmetiyle gelir derler..testler vardı oradan kazanmış olabilirsin
Kızımızda bizim gibi şanslı olacak,bugün durduk yere süpriz bir şekilde Hürriyet aile den atta çantası geldi 2 tane atta çantamız oldu uzunca bir süre bebek bakım ürünleri almayacağız sanırım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinhımm güle güle kullan cok sekerteşekkür ederim
hımm güle güle kullan cok seker
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinhımm güle güle kullan cok sekerteşekkür ederim tebrik ederim güzel günlerde kullanın sally hansın tırnak ürünlerini nerden kazandınız acaba? o kremden arıyordum bende
clear menler acaba hangi kargoyla geliyor
şimdi yurtiçi kargo aradı.Eczacıbaşından küçük bir paketiniz var dedi.Nöbetçiyim.Gidemem.Sizce yurt içiyle Eczacıbaşından ne gelmiş olabilir?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinşimdi yurtiçi kargo aradı.Eczacıbaşından küçük bir paketiniz var dedi.Nöbetçiyim.Gidemem.Sizce yurt içiyle Eczacıbaşından ne gelmiş olabilir?nivea