0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLays diyorummmm gelen var mı diyorummmmm lays fırından kelimeler yarışmasını kastediyorsan evet geldi 2 hafta oldu gelelievet o.hangi kargoyla geldi acaba?ben ikinci hafta kazanmıştım henüz yok da :/Bende son hafta kazanmıştım banada göndermediler gülşah aras kargoyla geliyormuş kaç defadır arıyorum sayfa admini "sizin isminizi verdim en kısa sürede elinize ulaştırılacaktır elinize ulaşınba bbana bildirirmisiniz " diye mesajı cevaplıyor ama gelen giden yok canım telefonlada aradım kaç kez güya bana gönderilmiş görünüyormuş irsaliye no sunu istiyorum kargo istedi onuda hep gönderecekler aras kargo istedi irsaliye no versinler madem göndermişler diyor ama ne irsaliyeyi bildiriyorlar nede paketimi gönderiyorlar .
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLays diyorummmm gelen var mı diyorummmmm lays fırından kelimeler yarışmasını kastediyorsan evet geldi 2 hafta oldu gelelievet o.hangi kargoyla geldi acaba?ben ikinci hafta kazanmıştım henüz yok da :/
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLays diyorummmm gelen var mı diyorummmmm lays fırından kelimeler yarışmasını kastediyorsan evet geldi 2 hafta oldu geleli
Lays diyorummmm gelen var mı diyorummmmm
Chokelladan Güral Porselenler geldi
Dove men care geldi