0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Fasulye hapı kazandım deneyen var mı bu hapı ? sonra haberlerde fasulye hapından öldü diye ardımdan yas tutmasınlar:P
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinFasulye hapı kazandım deneyen var mı bu hapı ? sonra haberlerde fasulye hapından öldü diye ardımdan yas tutmasınlar:P fasulye hapı neye yarıyomuş
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinFasulye hapı kazandım deneyen var mı bu hapı ? sonra haberlerde fasulye hapından öldü diye ardımdan yas tutmasınlar:P fasulye hapı neye yarıyomuş bende pek bilmiyorum Natrol Phase2, tamamen doğal kaynaklardan elde edilen etken maddelerden oluşan ve hiçbir uyarıcı ya da sentetik madde içermeyen (sibutramin ve benzerleri), kilo ve kan şekeri kontrolüne yardımcı olan doğal bir besin desteğidir.Natrol Phase2, ekmek, hamur işleri, tatlılar, patates ve pilav nişasta içerikli yiyecekler yediğiniz zaman bu yiyecekler içerisindeki karbonhidratların kan akımınız içerisine geçişini engeller. Yani bu yiyeceklerin kalorilerinin azaltılmasını sağlar. Bu sayede bu yiyecekleri yeseniz bile daha az kalori almış olursunuz. Size de bu yiyeceklerin doya doya tadını çıkartmak kalır. Ayrıca Natrol Phase2 kan şekeri dengenizin sağlanmasına yardımcı olarak tatlı yeme isteğinizin ve iştahınızın azaltılmasına, metabolizma hızınızı yükselterek yağ yakımınızın artırılmasına ve stres seviyenizi azaltarak kendinizi daha mutlu ve olumlu hissetmenize ve bu sayede daha kolay kilo verebilmenize yardımcı olur.ne kdr inandırıcı gelir bilmem ama ben inanamadım ya
Halen bilgisayarim yok offf twitter da yardim istedim eden yok of of of