0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
cantam benim blogdan kazandıgım canta bugun mng kargo ile geldi kargocuyu gönderdikten sonra farkettim kargo poseti ortadan düzgün kesilme olmuş içindeki cantanın cıkacagı kadar 12 cm fln kesmişler sok oldumm bakıp geri koymuşlar inanamadım degerli esyalarımız olsa kaybolucak yurt içi kargo 1 numara şikayet ettim mng kargoyu
kartopu dan son hafta hediye kazananların hediyesi geldimi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin1 tane daha este set geldi toplam 3 tane oldu 2 olması gerekiyodu sanki benim de 2 tane gelecekti 1 ay oldu gelmediadreslerin hepsini yanlış yazmışlar çünkü tekrar arayıp istediler gönderdik geri gelmiş dedi üzerindeki okuduğu adres çok başkaydı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin1 tane daha este set geldi toplam 3 tane oldu 2 olması gerekiyodu sanki benim de 2 tane gelecekti 1 ay oldu gelmedi
1 tane daha este set geldi toplam 3 tane oldu 2 olması gerekiyodu sanki
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin1 tane daha este set geldi toplam 3 tane oldu 2 olması gerekiyodu sanki benim de 2 tane gelecekti 1 ay oldu gelmediadreslerin hepsini yanlış yazmışlar çünkü tekrar arayıp istediler gönderdik geri gelmiş dedi üzerindeki okuduğu adres çok başkaydı Acaba hangi numaradan arandınız söyler misiniz? Ben 1 tane kazandım hala gelmedi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapincantam benim blogdan kazandıgım canta bugun mng kargo ile geldi kargocuyu gönderdikten sonra farkettim kargo poseti ortadan düzgün kesilme olmuş içindeki cantanın cıkacagı kadar 12 cm fln kesmişler sok oldumm bakıp geri koymuşlar inanamadım degerli esyalarımız olsa kaybolucak yurt içi kargo 1 numara şikayet ettim mng kargoyuHANGİ İLDESİNİZ