Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinşu lens sularından 1 tane geldi okadar ihtiyacım var çıkmıyo yaa![]()
valla bende hiç kalmadı olmayınca olmuyor arkadaşlarımdan rica ettim benim adıma katılın diye yok yok 20 katılımla elde var sıfır
benimde hesaplar tükendi şans olması lazım biraz yoksa ne kadar uğraşsanda tam 10. da geliyo başkası yapıp kazanıyo
ben iki tane kazandım birisini veririm sana
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinşu lens sularından 1 tane geldi okadar ihtiyacım var çıkmıyo yaa![]()
valla bende hiç kalmadı olmayınca olmuyor arkadaşlarımdan rica ettim benim adıma katılın diye yok yok 20 katılımla elde var sıfır
benimde hesaplar tükendi şans olması lazım biraz yoksa ne kadar uğraşsanda tam 10. da geliyo başkası yapıp kazanıyo
ayy canım benim ya kamileler melek gibi oluyordiğer kamilede şimdi yazdı ben kazandığımı sana göndereyim diye
canım sen kullanmıyomusun lens ?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinşu lens sularından 1 tane geldi okadar ihtiyacım var çıkmıyo yaa![]()
ayy canım benim ya kamileler melek gibi oluyordiğer kamilede şimdi yazdı ben kazandığımı sana göndereyim diye
canım sen kullanmıyomusun lens ?
çok nadir bana bir tane yeter
Lens konusu açılmışken bi soru sorcam..2 hafta önce fln bir yarışmadan lens kazandım..hala kutusu açmadım duruyor..bunun bi süresi var mı ? - numarası,renkli lens
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLens konusu açılmışken bi soru sorcam..2 hafta önce fln bir yarışmadan lens kazandım..hala kutusu açmadım duruyor..bunun bi süresi var mı ? - numarası,renkli lensben toptan 6 cift lens alıyorum onları buzdolabında saklıyorum bısey olmuyoo
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLens konusu açılmışken bi soru sorcam..2 hafta önce fln bir yarışmadan lens kazandım..hala kutusu açmadım duruyor..bunun bi süresi var mı ? - numarası,renkli lensben toptan 6 cift lens alıyorum onları buzdolabında saklıyorum bısey olmuyoo
ben buzdolabına koymadımbirşey olmuş mudur ?