0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsu an Yasemın Akat tan elbısem geldı ama dıllere destan...daha onemlısı ben bunu nerde gıycem...dershanede yanı iş yerınde gıysem olmaz...bıraz ıddıalı olur...evde gıysem babam baloya mı gıdıcen der...ne bıleyım sıyah hayranı bana toz pembe bır elbıse...alt tarafı zaten Ahu Tugba nın 80lı yıllardakı fılmlerıne benzıyor...her neyse olsun kazandık cok sukur ama anlatmak ıstedım güle güle giy bnde merak edyrm bana ne gelcekkhangi kargo kuzuumsurat kargoyla gelıyor kuzum gulumserım papatyam
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsu an Yasemın Akat tan elbısem geldı ama dıllere destan...daha onemlısı ben bunu nerde gıycem...dershanede yanı iş yerınde gıysem olmaz...bıraz ıddıalı olur...evde gıysem babam baloya mı gıdıcen der...ne bıleyım sıyah hayranı bana toz pembe bır elbıse...alt tarafı zaten Ahu Tugba nın 80lı yıllardakı fılmlerıne benzıyor...her neyse olsun kazandık cok sukur ama anlatmak ıstedım güle güle giy bnde merak edyrm bana ne gelcekkhangi kargo kuzuum
su an Yasemın Akat tan elbısem geldı ama dıllere destan...daha onemlısı ben bunu nerde gıycem...dershanede yanı iş yerınde gıysem olmaz...bıraz ıddıalı olur...evde gıysem babam baloya mı gıdıcen der...ne bıleyım sıyah hayranı bana toz pembe bır elbıse...alt tarafı zaten Ahu Tugba nın 80lı yıllardakı fılmlerıne benzıyor...her neyse olsun kazandık cok sukur ama anlatmak ıstedım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsu an Yasemın Akat tan elbısem geldı ama dıllere destan...daha onemlısı ben bunu nerde gıycem...dershanede yanı iş yerınde gıysem olmaz...bıraz ıddıalı olur...evde gıysem babam baloya mı gıdıcen der...ne bıleyım sıyah hayranı bana toz pembe bır elbıse...alt tarafı zaten Ahu Tugba nın 80lı yıllardakı fılmlerıne benzıyor...her neyse olsun kazandık cok sukur ama anlatmak ıstedım güle güle giy bnde merak edyrm bana ne gelcekkhangi kargo kuzuumsurat kargoyla gelıyor kuzum gulumserım papatyam annemimki de bugun gelir umarim cok merak ediyorum benimki cok guzel foto ekleyemedim altindaki bagciklarini cikarinca tunik baglayinca elbise oluyor gule gule kullanin papatya ve kardelen ben de mi nicki mi cicek adi yapsam
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsu an Yasemın Akat tan elbısem geldı ama dıllere destan...daha onemlısı ben bunu nerde gıycem...dershanede yanı iş yerınde gıysem olmaz...bıraz ıddıalı olur...evde gıysem babam baloya mı gıdıcen der...ne bıleyım sıyah hayranı bana toz pembe bır elbıse...alt tarafı zaten Ahu Tugba nın 80lı yıllardakı fılmlerıne benzıyor...her neyse olsun kazandık cok sukur ama anlatmak ıstedım güle güle giy bnde merak edyrm bana ne gelcekkhangi kargo kuzuumsurat kargoyla gelıyor kuzum gulumserım papatyam annemimki de bugun gelir umarim cok merak ediyorum benimki cok guzel foto ekleyemedim altindaki bagciklarini cikarinca tunik baglayinca elbise oluyor gule gule kullanin papatya ve kardelen ben de mi nicki mi cicek adi yapsam menekse ol sende saol canmm merak ettm ne gelcek
Maggie hediye sepetini neredn kazandınız acaba?