0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
kahve aldım dun gece...mesaj gelmıs mng den ne gelıyor bılemıyorum...
herkes kazandıklarını güle güle kullansn sanada ayrıca tbrkler balca bnmde gilette setim geldi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinherkes kazandıklarını güle güle kullansn sanada ayrıca tbrkler balca bnmde gilette setim geldinice seneler logocuk az once yakala.co konusunda "dogum gunu hediyesi" demissincekim yok malesef sana hediye edebilecek saglikli guzel yillar
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinherkes kazandıklarını güle güle kullansn sanada ayrıca tbrkler balca bnmde gilette setim geldinice seneler logocuk az once yakala.co konusunda "dogum gunu hediyesi" demissincekim yok malesef sana hediye edebilecek saglikli guzel yillar çook teşekkürlerr burda hep birlikte nice seneler geçirirz nişallah :)ben mesajımı konuyu okuduktan snra düzelttim zaten kmse alamamış dğrudüzgn yazdığmada çook pişman oldum wallaa bugünü çok neşeli geçircem demiştim ama şimdiden moralim çöktü resmen
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinherkes kazandıklarını güle güle kullansn sanada ayrıca tbrkler balca bnmde gilette setim geldinice seneler logocuk az once yakala.co konusunda "dogum gunu hediyesi" demissincekim yok malesef sana hediye edebilecek saglikli guzel yillar çook teşekkürlerr burda hep birlikte nice seneler geçirirz nişallah :)ben mesajımı konuyu okuduktan snra düzelttim zaten kmse alamamış dğrudüzgn yazdığmada çook pişman oldum wallaa bugünü çok neşeli geçircem demiştim ama şimdiden moralim çöktü resmen aa neden pisman oluyorsun bugun senin gununmoralin tchibo cek alamadigin icin mi coktu merak etme ben de alamadim
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinherkes kazandıklarını güle güle kullansn sanada ayrıca tbrkler balca bnmde gilette setim geldicanım cok sagol...ozel mesaj atamıyorum sagolsun sabahın körunde ıremle mesajlasınca bıttı bıle...dogumgunun kutlu olsun canım,nıce mutlu yıllara en guzel gunler senınle aılenle olsun...:=)
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinherkes kazandıklarını güle güle kullansn sanada ayrıca tbrkler balca bnmde gilette setim geldinice seneler logocuk az once yakala.co konusunda "dogum gunu hediyesi" demissincekim yok malesef sana hediye edebilecek saglikli guzel yillar çook teşekkürlerr burda hep birlikte nice seneler geçirirz nişallah :)ben mesajımı konuyu okuduktan snra düzelttim zaten kmse alamamış dğrudüzgn yazdığmada çook pişman oldum wallaa bugünü çok neşeli geçircem demiştim ama şimdiden moralim çöktü resmen aa neden pisman oluyorsun bugun senin gununmoralin tchibo cek alamadigin icin mi coktu merak etme ben de alamadim yok cnm ya çekten falan değil yanlış anlaşılmaktan konuyu okumaktan sazanlık yaparsam olcağı bu