aaa ama bnunu sarı lacivert olması grekmezmydi ya tamamımı griymiş tuhaf
kazandıgım sınema bıletlerı geldı ıkı kısılık...kuzenlerım kargocuya pudıng fılan attılar...adam baya kızdı gıttı...rezıllık
aaa ama bnunu sarı lacivert olması grekmezmydi ya tamamımı griymiş tuhaf 
çakmasını mı gönderdiler anlamadım neyse diger maç sonucunu da bilmiştim digeri umarım canlı renk olur
kazandıgım sınema bıletlerı geldı ıkı kısılık...kuzenlerım kargocuya pudıng fılan attılar...adam baya kızdı gıttı...rezıllık
sinema bileti getirdi diye mi puding attılar

? hazır puding miydi neden puding ? yumurta atıyorlar genelde
sinema bileti getirdi diye mi puding attılar ? hazır puding miydi neden puding ? yumurta atıyorlar genelde
cok yaramazlar 1 haftaya yakındır bendeler ne yapsam yerlere dokuluyor guya kargocuyla oynamıslar fılan...mahvoldum bır haftadır...
sinema bileti getirdi diye mi puding attılar ? hazır puding miydi neden puding ? yumurta atıyorlar genelde
cok yaramazlar 1 haftaya yakındır bendeler ne yapsam yerlere dokuluyor guya kargocuyla oynamıslar fılan...mahvoldum bır haftadır...
kaç yaşında bu zıpırlar
Nezaket hanımcım bırı 3 dıgerı 4 dıgerı de 6...annemler gelene kadar bır halı,4-5 havlu,2 perde gıttı...halı yıkamaya gonderıldı,havlular makınede 2 kere yıkandı,perdelerın su an akıbıyetını bılemıyorum o lekeler tahmınen cıkmaz
Paypal'dan kazandığım müzik setim geldi