0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
banada yakala.co'dan poşet geldi bugün,sadece adresi yazdım Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinMetro geldi, bir de yakala.co dan aldığım sebze poşetleri gule gule kullanin posetler icin telefon mu ettiniz yoksa sadece satin alirken adresi yazdiniz oyle mi geldi?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinMetro geldi, bir de yakala.co dan aldığım sebze poşetleri gule gule kullanin posetler icin telefon mu ettiniz yoksa sadece satin alirken adresi yazdiniz oyle mi geldi?
Metro geldi, bir de yakala.co dan aldığım sebze poşetleri
keki yapan var mı? biolog sen yaptınmı kek neli olacak
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkeki yapan var mı? biolog sen yaptınmı kek neli olacak aaa bende yapıcaktım ama tarifi unuttum yaa neli yapsam acaba?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkeki yapan var mı? biolog sen yaptınmı kek neli olacak aaa bende yapıcaktım ama tarifi unuttum yaa neli yapsam acaba? aaa keki yarın yapmıcakmıydınız ? bugün mü yaptınız yoksa
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbanada yakala.co'dan poşet geldi bugün,sadece adresi yazdım Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinMetro geldi, bir de yakala.co dan aldığım sebze poşetleri gule gule kullanin posetler icin telefon mu ettiniz yoksa sadece satin alirken adresi yazdiniz oyle mi geldi? benım daha gelmedı ama tel ettim maıl adresımı aldılar bılgılerınızı yakala.co dan alcaz dedıler