0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
2 rimelimde geldi
oturup ağlıycam artık kargocu bizi unuttu hiç birşey kazanamıyorum artık ya
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin2 rimelimde geldi avonmu
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin2 rimelimde geldi avonmu eet,yurtiçiyle..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin2 rimelimde geldi avonmu eet,yurtiçiyle..hangi gün kazandın canım ben ilk gün kazanmıştım hala gelmedi güle güle iyi günlerinde kullanırsın inşallah
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin2 rimelimde geldi avonmu eet,yurtiçiyle..hangi gün kazandın canım ben ilk gün kazanmıştım hala gelmedi güle güle iyi günlerinde kullanırsın inşallahsaol canm ilk günlerde kazanmıştım bende,adanadayım..inş. sanada en kısa zamanda gelir
benmde geldi rimeliimmm 3 tanee
Vileda Set..Nesfit Plates Seti..Avon Rimel..Turkcell 40 TL konuşma süresi(Her yöne) ... (: