0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin8*4 lerim gelmiş salak kapıya bırakmış gitmiş evde kimse olmayınca insan komşuya falan bırakır tüh ya oralardan geçiyo olsam alırrdım bi daha takipte ol aklında olsun bırakıp gidiolar işte
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin8*4 lerim gelmiş salak kapıya bırakmış gitmiş evde kimse olmayınca insan komşuya falan bırakır tüh ya oralardan geçiyo olsam alırrdım
8*4 lerim gelmiş salak kapıya bırakmış gitmiş evde kimse olmayınca insan komşuya falan bırakır
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin8*4 lerim gelmiş salak kapıya bırakmış gitmiş evde kimse olmayınca insan komşuya falan bırakır tüh ya oralardan geçiyo olsam alırrdım bi daha takipte ol aklında olsun bırakıp gidiolar işte hahahaha sabahları çıkıp dolaşcam kapı kapı özellikle sizin evin oralarda kaç numara sizin eheuehuehe
tamam ben numara bildirimi yaparım sana ama bundan sonra kaybolan kargolarımdan sen sorumlusun
şuan sana özel mesaj hakkım bittiği için ordan cevap veremiyorum ama oyunu sana bıraktım çok sıkılmazsam oynamam artık
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinşuan sana özel mesaj hakkım bittiği için ordan cevap veremiyorum ama oyunu sana bıraktım çok sıkılmazsam oynamam artık artiste bak yaa birinciyede aynı hediye 50. yede zaten bankoyum oynamıyom