0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapingittim kendime defaktodan elbise aldım %50 indirimliydi Sen iyiki de Mango'ya gitmemişsin ..Hayırlı olsun... sağol baya bi indirim vardıda eğer azdaha dursaydım iftara yetişemezdim baya kalabalıktı mangoda ne varki?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapingittim kendime defaktodan elbise aldım %50 indirimliydi Sen iyiki de Mango'ya gitmemişsin ..Hayırlı olsun...
gittim kendime defaktodan elbise aldım %50 indirimliydi
ararsan tekrar getiriyolar
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapingittim kendime defaktodan elbise aldım %50 indirimliydi Sen iyiki de Mango'ya gitmemişsin ..Hayırlı olsun... sağol baya bi indirim vardıda eğer azdaha dursaydım iftara yetişemezdim baya kalabalıktı mangoda ne varki?siz kızlar yok mu ! .. Birgün yolun düşerse öyle meraktan içeri bakın ve sonra adımlarını hızlandır nefeslerini tutarak...
KüL Kedisi ; sen iyi misin , ne bu merak ! İftardan sonra biraz(-cık) bahsederim...
mango yeni sezonu açtı indirimde dandik şeyler kaldı çoktannn
magnum classikleri aldım bademliye vermediler.sütaş cacık da yokmuş talep olmadığı için dedile.konya da olupta alan varmı ve hangi migros ta...