0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
benımde elbısem geldı ama ben begendımLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbenımde elbısem geldı ama ben begendımLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinay tam benim tarzım renk olarak cok istedigim elbise nişanımızda var bnim olsa keske:)
Trendyoldan pes2012 tshirtum geldi. Bir de superfresh geldi ama ben kazandigimi gormemistim. Kazanmamistim sanki yaw
Cumartesi günü hiç beklemediğim süpriz bir kargo geldi.Forumdan ozlem32 nickli arkadaşımız 20-25 gün sonra kucağımıza alacağımız kızımız için çok güzel,çok cici hediyeler göndermiş.Bio'dan adresimizi öğrenmiş bana süpriz yapmak istemiş.Gerçekten de çok güzel bir süpriz oldu,beni çok duygulandırdı.Bazen en yakınlarından bile göremediğimiz ilgiyi,düşünceyi yüzünü bile görme fırsatı bulamadığımız forum dostlarımızdan görüyoruz. Benim için çok değerli olan bu hediyeleri kızıma giydirdikçe özlemciğimi hatırlayacağım ve hayatımın sonuna kadar bir anı olarak saklayacağım.Buradan tekrar kendisine teşekkür ediyorum.Böyle anlamlı dostluklar kurmamıza vesile olan bu forumun üyesi olduğum için de çok mutluyum.Kızımızın Özlem teyzesinden gelen cicileri.Az önce de Şanslı Kadından elbisem geldi.benim hoşuma gitti.Giyince çok şık ,çok hoş duruyor.Gerçi koca göbeğimle biraz tuhaf durdu ama yaza eski formuma kavuşurum nasıl olsa,sadece göbek var zaten
Güle güle gysiiinnn koç burcu olcak demekk ki benm gibi cekecegn var
bugün finishten kazandımbirde arkadaşım için yapmıştım.Tekin acardan kazanmış.Daha yeni gördüm.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbugün finishten kazandımbirde arkadaşım için yapmıştım.Tekin acardan kazanmış.Daha yeni gördüm.nasıl bir şans var sizde ya