Banka kampanyasından kazanmıştım 2 ay önce,a2 ehliyet yok. Motor benim için çok küçük boyut olarak, bugün satışını verdim;10bin TLye
Özdilek ve Fiat Takvim geldi. Bir de P&G set geldi 14 Şubat zımbırtısından kazandığım. İçi erkek bakım ürünü dolu sanırım sevgilimin sakallarını pek beğenmemişler uygulamadaki fotolardan pek güldük ailece 
Hangi uygulamaydı o ?
Denedimbiliyorum.com'da bir uygulamaydı. İsmini hatırlamıyorum ama aşklı meşkli bir şeydi fotoğraflardan video hazırlamıştık.
Özdilek ve Fiat Takvim geldi. Bir de P&G set geldi 14 Şubat zımbırtısından kazandığım. İçi erkek bakım ürünü dolu sanırım sevgilimin sakallarını pek beğenmemişler uygulamadaki fotolardan pek güldük ailece 
Hangi uygulamaydı o ?
Denedimbiliyorum.com'da bir uygulamaydı. İsmini hatırlamıyorum ama aşklı meşkli bir şeydi fotoğraflardan video hazırlamıştık.
Bende katıldımda sonuçlarına ulaşamadım bir türlü
Hangi uygulamaydı o ?
Bende katıldımda sonuçlarına ulaşamadım bir türlü
Sonuçları açıklanmadı galiba. Bana mail geldi adresimi gönderdim o şekilde haberim oldu. Sanırım kazananlara ulaşıyorlar sonuç açıklamıyorlar.
Cookk tesekkur ederimm yıllardır samsung kullanan biri olarak bakalım alışabilecek miyimm