0 Üye ve 65 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
nihayet benim süpürgemde geldiiiiii
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinnihayet benim süpürgemde geldiiiiii canım resim istiyorummmmm bana da geldi de ofise geldi eve henüz götüremeyeceğim oyüzden kutusunu açamadım.bir resim paylaşırsan nasıl bişey olduğunu göreyim ben de
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinnihayet benim süpürgemde geldiiiiii canım resim istiyorummmmm bana da geldi de ofise geldi eve henüz götüremeyeceğim oyüzden kutusunu açamadım.bir resim paylaşırsan nasıl bişey olduğunu göreyim ben de tabii Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinufak tefek parçaları vardı onları çekmedim..
benimolar geldi.bi blogdan hediye kazanmıştım, paramparça olmuş fotosunu çekip gönderdim bakalım yenisini gönderecekler mi Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbenimolar geldi.bi blogdan hediye kazanmıştım, paramparça olmuş fotosunu çekip gönderdim bakalım yenisini gönderecekler mi Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapino nasıl bir paketleme şeklidir, sabitlememişler bile