0 Üye ve 68 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bepanthol çatlak kremi gelmiş 2 adet gündüz. Bunlar hamilelik dışında da kullanılabilir mi ki?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBepanthol çatlak kremi gelmiş 2 adet gündüz. Bunlar hamilelik dışında da kullanılabilir mi ki? Ben kullanıyorum kilo alıp verdiğim zaman çatlak oldu diye işe yarıyor açıkçası krem dile gelip sen hamile değildin demedi hiç
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBepanthol çatlak kremi gelmiş 2 adet gündüz. Bunlar hamilelik dışında da kullanılabilir mi ki? Ben kullanıyorum kilo alıp verdiğim zaman çatlak oldu diye işe yarıyor açıkçası krem dile gelip sen hamile değildin demedi hiç Ben de öyle düşünüyorum ama öyle bir anlatmışlar ki bu işe özel hazırlanmış falan
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBepanthol çatlak kremi gelmiş 2 adet gündüz. Bunlar hamilelik dışında da kullanılabilir mi ki? Ben kullanıyorum kilo alıp verdiğim zaman çatlak oldu diye işe yarıyor açıkçası krem dile gelip sen hamile değildin demedi hiç Ben de öyle düşünüyorum ama öyle bir anlatmışlar ki bu işe özel hazırlanmış falan Sıkıntı olmuyor hatta hamile özel kreasyon olduğu için alerji yapmıyor sürünün trnd (bunun açılımı nedir?) den garnier ve dimesin anahtarlığı geldi bu gün arkadaşlar.
yurtiçi büyük paket varmış komşu dediomo mu acaba bunlar , neyle geldi ?