bugün yeni elektürük faturamız geldi 110 tl

nasıl enerji tasaruffulu klima hiç anlamadım
enerji tasarrufu belirli bir derecede kullanıldığında geçerli. yani tahminen genelde 26-27 derece soğuklukta kullanıldığında geçerli oluyor siz bu derecenin altında soğuklukta kullanırsanız tasarruf sağlamıyor. ayrıca fan ayarını otamatik yapmayın.fanı en düşük seviyede kullanın.
kullanım klavuzunu okuyun hangi derecelerde kullanılırsa tasarruf sağlıyor bir bakın.
örnek : arabalarda 90 km hızla kullanırsan tasarruf sağlar ama bu hızın üzerine çıkarsan tasarruf sağlamaz.arabanın motor büyüklüğünüde klima fanı olarak düşünün yüksek güçlü motorda daha fazla yakar.
uyku sersemi telefona cevap verdim.trak dağıtım gibi bi şey dedi karşı taraf baya uzundu isimi trak dağıtım ve vs vs gibi.tam trak da olmayabilirr doğru anlayamadım zaten

numaraya bakayım derken de bütün aramaları silmişim.fikri olan var mı ? istanbul dışı için bu arada
gelişim standartları diye bir yerde hediye alan oldumu
glade ordan geldi sanırım

enerji tasarrufu belirli bir derecede kullanıldığında geçerli. yani tahminen genelde 26-27 derece soğuklukta kullanıldığında geçerli oluyor siz bu derecenin altında soğuklukta kullanırsanız tasarruf sağlamıyor. ayrıca fan ayarını otamatik yapmayın.fanı en düşük seviyede kullanın.
kullanım klavuzunu okuyun hangi derecelerde kullanılırsa tasarruf sağlıyor bir bakın.
örnek : arabalarda 90 km hızla kullanırsan tasarruf sağlar ama bu hızın üzerine çıkarsan tasarruf sağlamaz.arabanın motor büyüklüğünüde klima fanı olarak düşünün yüksek güçlü motorda daha fazla yakar.
bulaşık ve çamaşır makinesini gece 10 da çaıştırırım hep klimisaız 40 geldi kışın kılıma akşam 6san 12 ye kadar açıktı 100 tl yi geçmedi. son faturam kaç tl bilmiyorum

bulaşık ve çamaşır makinesini gece 10 da çaıştırırım hep klimisaız 40 geldi kışın kılıma akşam 6san 12 ye kadar açıktı 100 tl yi geçmedi. son faturam kaç tl bilmiyorum
bende saat 10:00dan sonra çamaşır&bulaşık&ütü yapıyorum ama önce elektrik idaresine gidip bi dilekçe vermek gerekiyo. Aksi halde akşam 10dan sonra kullanmanız bi avantaj sağlamıyo bilginiz olsun:) bende yakın zamanda öğrendim ve dilekçe verdim. şimdi yarı yarıya düştü faturalarım:)
evet dilekçe vermek gerekiyor sayaçın tipine bağlı olarak.. akıllı saat için dilekçe verilebiliniyor
glade ordan geldi sanırım
galde ise.. beklemiyordum sürpriz olacak
omo dan temzilik setini kazandım