0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapintrendyol siparisim geldi ilk kez begenmedim standart beden ama kisa geldi kucuk bir de sokugu var 5tl icin ugrasip geri yollamayacagimesra hanım hangi butikten?butigi hatirlayamadim aysegul hanim urunun ustunde fancy yaziyor O butikten bende bluz aldım geleli 4 gün falan oldu. Aksine banada bedenleri büyük geldi. :/
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapintrendyol siparisim geldi ilk kez begenmedim standart beden ama kisa geldi kucuk bir de sokugu var 5tl icin ugrasip geri yollamayacagimesra hanım hangi butikten?butigi hatirlayamadim aysegul hanim urunun ustunde fancy yaziyor
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapintrendyol siparisim geldi ilk kez begenmedim standart beden ama kisa geldi kucuk bir de sokugu var 5tl icin ugrasip geri yollamayacagimesra hanım hangi butikten?
trendyol siparisim geldi ilk kez begenmedim standart beden ama kisa geldi kucuk bir de sokugu var 5tl icin ugrasip geri yollamayacagim
Dove 4 adım seti geldi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapintrendyol siparisim geldi ilk kez begenmedim standart beden ama kisa geldi kucuk bir de sokugu var 5tl icin ugrasip geri yollamayacagimesra hanım hangi butikten?butigi hatirlayamadim aysegul hanim urunun ustunde fancy yaziyor O butikten bende bluz aldım geleli 4 gün falan oldu. Aksine banada bedenleri büyük geldi. :/demekki cidden bu markada sorun var sizin urun benimkini degistirelim
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapindemekki cidden bu markada sorun var sizin urun benimkini degistirelim
bu arada unnado 10 tl ceklerin son gunu belki kullanmak isteyen olabilir
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbu arada unnado 10 tl ceklerin son gunu belki kullanmak isteyen olabilir kullanmayacaksanız ben alabilirim