0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinUPS kargo ile Kutunun içinde Doğadan yeşil kupa ve 1 Lt. Doğadan Beyaz Armutlu Çay geldi.sırf kupa mı kazanmıştınz? evet, 1 tane kod girmiştim bunlar geldi sadece.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinUPS kargo ile Kutunun içinde Doğadan yeşil kupa ve 1 Lt. Doğadan Beyaz Armutlu Çay geldi.sırf kupa mı kazanmıştınz?
UPS kargo ile Kutunun içinde Doğadan yeşil kupa ve 1 Lt. Doğadan Beyaz Armutlu Çay geldi.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinUPS kargo ile Kutunun içinde Doğadan yeşil kupa ve 1 Lt. Doğadan Beyaz Armutlu Çay geldi.sırf kupa mı kazanmıştınz? evet, 1 tane kod girmiştim bunlar geldi sadece.ne kodu bu nerden çıkıyor
doğadan kupa kazananlara bir de çay yolluyorlar anladığım kadarıyla.. ankaradan gelen oldu mu hiç? ben adres değişikliği yapmıştım ta kargoyu arıyım belki düzelmemiştir..