0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbana da gelmiyo hiç trenyol :/sana gelmesin
bana da gelmiyo hiç trenyol :/
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbenimde duvar saatim geldi anneme vereyim baride kullansınya bende kazanmıştım ama nereden kazandık bunları hatırlayamadım. yaşlanıyorum mu ne
benimde duvar saatim geldi anneme vereyim baride kullansın
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapingelse bile bayrama kadar oynayamıcam hiç biriyle onun için çok merak etmiyorum bayram gelsin biran önce.ben oynadım 2 saattir oynuyorum hevesimi aldım açık alan lazım evdede sürülmezki. off road yarışı yapıcam 2 tane jip gelirse. ferrari gelirsede f1 yarışı. 2 saatde hevesimi almam belki ama 2 günde alırım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapingelse bile bayrama kadar oynayamıcam hiç biriyle onun için çok merak etmiyorum bayram gelsin biran önce.ben oynadım 2 saattir oynuyorum hevesimi aldım
gelse bile bayrama kadar oynayamıcam hiç biriyle onun için çok merak etmiyorum bayram gelsin biran önce.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbana da gelmiyo hiç trenyol :/sana gelmesin limangoyu bitirdim diye mi suçunuda biliyor. Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbenimde duvar saatim geldi anneme vereyim baride kullansınya bende kazanmıştım ama nereden kazandık bunları hatırlayamadım. yaşlanıyorum mu ne Doğu Marmara Kalkındırma Derneği'nden, facebook
2 tane jip gelirse. ferrari gelirsede f1 yarışı. 2 saatde hevesimi almam belki ama 2 günde alırım
hasar var mı? yaralı felan bir de ehliyetinide aldı mı annen
o kadar işyerinde yoğunumki kampanyanın k sını unuttum valla
ahliyetin nerde olduğunu ben bile bilmiyorumki annem nerden bilcek Allah bilir nerde sürtüyo hasar pek yok annem arabaya bi tokat patlattı sonra kumandayı aldı elimden ileri geri sağa sola heryere çarptı