0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
birgün bir notebook yada bir telefon kazanabilecekmiyim geldiğindede burdan ''kazandıımmm'' yazabilecekmiyim oturup onu kurcalayabilecekmiyim merak ediyorum inş. yapabilirimmm...
Daha ne istiym ben ya Formalar süperr nesine.comdan gelen bunun yanında o kadar adi duruyorki anlatamammformanın kendi deseninde bile kartal var bayıldım şahsen . Sadece ikiside large olunca bana uzun kol oldu biraz
Tebrikler Plnlp formalar süper gorunuyo birde bilet gördüm sanki ....
adi dursun...offffff Pelın cigerımı dagladın...Allah'ım renklereeee ebuuu savulun:D
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinTebrikler Plnlp formalar süper gorunuyo birde bilet gördüm sanki ....Teşekkürler.evet eskişehir maçının biletiydi hani şu 3-1 olan bilet süper bir yerdeydi yalnız Ah ah bı ben gidemedim İnönü'ye
futbol sen bizim herşeyimizden kazanmıştım lerzan abla yapıyolar arada boyle kampanyalar
valla ben kazansam benım ve su ana kadar kazanamayan herkes adına dıye yazardım... ama herhalde hıc olmayacak...dunku havanı sec de bıle ne umutluydum bır sayfa yazmıstım nerdeyse...shuffle bıle kazanamadım:(