0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
seslihomedan battaniye geldi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbana ülker çikolatalı gfret geldi 1 koli içinde 36 adet var 14 şubat yarışmasından mı? hani ne zaman sayfayı beğendiğimizi soruyordu? Afiyet olsun bu arada.evet oradan geldi ,dün bana da geldi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbana ülker çikolatalı gfret geldi 1 koli içinde 36 adet var 14 şubat yarışmasından mı? hani ne zaman sayfayı beğendiğimizi soruyordu? Afiyet olsun bu arada.
bana ülker çikolatalı gfret geldi 1 koli içinde 36 adet var
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbana ülker çikolatalı gfret geldi 1 koli içinde 36 adet var 14 şubat yarışmasından mı? hani ne zaman sayfayı beğendiğimizi soruyordu? Afiyet olsun bu arada.evet oradan geldi ,dün bana da geldi hangi kargo getiriyor acaba? ve afiyet olsun
Doğuş'tan 4 büyük paket cips gelmiş.Kısa günün karı üstelik üretim tarihine dikkat etmelerini takdir ettim.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinDoğuş'tan 4 büyük paket cips gelmiş.Kısa günün karı üstelik üretim tarihine dikkat etmelerini takdir ettim.cipso mu?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinDoğuş'tan 4 büyük paket cips gelmiş.Kısa günün karı üstelik üretim tarihine dikkat etmelerini takdir ettim.cipso mu?Evet cipso