0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin[zaten takılıyoz ya, eglenceli oluyo bazıları yazmış ya ne şanslılar var. Koptum vallahi Görende gercekten öptü sanacak ben seni 40ına merdiven dayamış evlisin felan sanıyordum kızı iyi iğneliyorsun ha kaynana mübarek
[zaten takılıyoz ya, eglenceli oluyo bazıları yazmış ya ne şanslılar var. Koptum vallahi Görende gercekten öptü sanacak
limango çekle aldığım bebek bezleri ve mendiller geldi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinlimango çekle aldığım bebek bezleri ve mendiller geldi haberlerde çıktı ıslak mendilleri bebek ve küçük çocuklardan uzak tutun felç kalıyorlar çok tehlikeli dedi aman ha uyarayım dedim.çocuğun biri ıslak mendil yutmuş felç kalmış. aman ha dikkat edin
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinlimango çekle aldığım bebek bezleri ve mendiller geldi haberlerde çıktı ıslak mendilleri bebek ve küçük çocuklardan uzak tutun felç kalıyorlar çok tehlikeli dedi aman ha uyarayım dedim.çocuğun biri ıslak mendil yutmuş felç kalmış. aman ha dikkat edinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinya benim kızımda her fırsatta ıslat mendil emmeye çalışır rezalette bi tadı var ama sanırım bi tanesini iice biberleyip eline vermek lazım