0 Üye ve 50 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
avondan makyaj cantası ve cok güzel yüzük geldi nerden kazandık bilen varmı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinavondan makyaj cantası ve cok güzel yüzük geldi nerden kazandık bilen varmıAynısı şimdi bana da geldi.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinavondan makyaj cantası ve cok güzel yüzük geldi nerden kazandık bilen varmıAynısı şimdi bana da geldi. wallahi bende bunu sorucaktımbanada tek taş yüzük ve çok şık makyaj çantası geldi bayram diil seyran diil noluyor dedim birden
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinavondan makyaj cantası ve cok güzel yüzük geldi nerden kazandık bilen varmıAynısı şimdi bana da geldi. wallahi bende bunu sorucaktımbanada tek taş yüzük ve çok şık makyaj çantası geldi bayram diil seyran diil noluyor dedim birden Aynısı banada geldi.Katalog demişlerdi.Bu sürpriz oldu.Avon rastgele seçip gönderiyormuş
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinavondan makyaj cantası ve cok güzel yüzük geldi nerden kazandık bilen varmıAynısı şimdi bana da geldi. wallahi bende bunu sorucaktımbanada tek taş yüzük ve çok şık makyaj çantası geldi bayram diil seyran diil noluyor dedim birden Aynısı banada geldi.Katalog demişlerdi.Bu sürpriz oldu.Avon rastgele seçip gönderiyormuşbanada geldi aynısı,bende anlayamadım yüzük parmaklarıma 5 beden büyük
ben bu avonu kaçırmışım galiba, neydi ki bu ?