0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
@ylmznesli hayırlı olsun çok sevindim.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin@ylmznesli hayırlı olsun çok sevindim. butonla yetinemedim Çok teşekkür ederim. Umarım hayırlı olur hakkımda.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin@ylmznesli hayırlı olsun çok sevindim. butonla yetinemedim Çok teşekkür ederim. Umarım hayırlı olur hakkımda.ne güzel çok iyi olmuş iyi cesaret . hayırlı olur inşallah . içim pır pır etti okuyunca. ama 6 yıl sonra tekrar cesaret etmem mümkün değil sanırım benim artık ömür boyu ev hanımı olarak kalacakmışım gibi geliyor böyle düşünmeyin lütfen eminim o 6 yıla ne çok şey sığdırmışsınızdır ama eğer çalışmak isterseniz bence imkansız diye bişiy yok. İsteyin yeter !!!
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin@ylmznesli hayırlı olsun çok sevindim. butonla yetinemedim Çok teşekkür ederim. Umarım hayırlı olur hakkımda.Çok sevindim.Allah Muvaffak kılsın